• 22420 25887 - 8

ΝΕΔΑ HM 002-300

Ένα πλήρες, οικονομικό, κομψό με μοντέρνα σχεδίαση και πολύ αξιόπιστο οικιακό μοντέλο αντίστροφης όσμωσης, με δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα 12 λίτρων για τοποθέτηση ακόμα και πάνω από το πάγκο της κουζίνας (εφ’ όσον δεν υπάρχει χώρος), ή σε οποιοδήποτε άλλο ευδιάκριτο μέρος. Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την πιο τεχνολογικά προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού.

Στάδια καθαρισμού: 5

1. Φίλτρο Πολυπροπυλενίου 5μ
Φίλτρο ιζήματος 5 εκατομμυριοστών (5μ PP) Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου. Φιλτράρει αποτελεσματικά σκουριές, στερεά, ακαθαρσίες και άλλα μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό.
2. Φίλτρο ενεργού κοκκώδους άνθρακα.
Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το σύνολο σχεδόν του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιές, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.
3. Φίλτρο Πολυπροπυλενίου
1μ Φίλτρο ιζήματος 1 εκατομμυριοστού (1μ PP) Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου. Φιλτράρει αποτελεσματικά μικρότερα σε μέγεθος σκουριές, στερεά, ακαθαρσίες και άλλα μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό.
4. Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης 0,0001 micron
Διαχωρίζει το σύνολο σχεδόν των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, βαρέων μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων (μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο) από τα μόρια του νερού. Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.
5. Φίλτρο εμπλουτισμού νερού με ιχνοστοιχεία
Εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχεία, όπως μαγνήσιο και ασβέστιο.

Μέγιστη ημερήσια παραγωγή νερού : 300 Λίτρα / Ημέρα

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Σχεδόν αθόρυβο με μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου: Το σύστημα μπορεί να ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής του νερού, όπως η αυτόματη διακοπή όταν δεν υπάρχει νερό
εισόδου ή όταν η δεξαμενή είναι πλήρης.
Flush Λειτουργία: Το σύστημα μπορεί να ξεπλύνει την (RO) μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης για να εξασφαλιστεί η αξιόπιστη και ασφαλής λειτουργία του μηχανήματος.
Οθόνη LED, ενδείξεις βασικών λειτουργιών
Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης TFC-2012-75.
Αντλία ενίσχυσης Dertin 8806/24
Σύστημα εύκολης εγκατάστασης.
Πίεση λειτουργίας: 2.5-4.0 Bar
Διαστάσεις (mm): 360 x 220 x 450
Το σύστημα συμπεριλαμβάνει τη βρύση παροχής νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και πλήρες οδηγό εγκατάστασης.

  • 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού, Κως
  • 22420 25887 - 8
  • 22420 20551
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ισολογισμοί

Eγκαταστάσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top