• 22420 25887 - 8
-->

ΝΕΔΑ HM 004-300

Η μοναδική οικιακή συσκευή 7 σταδίων που περιλαμβάνει και Ειδική Λάμπα Υπεριωδών Ακτινών για απόλυτη προστασία από όλα τα μικρόβια και τους ιούς. Ιδανική για παροχές νερού από γεωτρήσεις, πηγάδια και απαρχαιωμένα δίκτυα. Ένα πλήρες, οικονομικό, εξελιγμένο και πολύ αξιόπιστο οικιακό μοντέλο αντίστροφης όσμωσης με δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα 12 λίτρων για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την πιο τεχνολογικά προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού.

Στάδια καθαρισμού: 7

1. Φίλτρο Πολυπροπυλενίου 5μ
Φίλτρο ιζήματος 5 εκατομμυριοστών (5μ PP) Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου. Φιλτράρει αποτελεσματικά σκουριές, στερεά, ακαθαρσίες και άλλα μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό.
2. Φίλτρο ενεργού κοκκώδους άνθρακα.
Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το σύνολο σχεδόν του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιές, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.
3. Φίλτρο Πολυπροπυλενίου
1μ Φίλτρο ιζήματος 1 εκατομμυριοστού (1μ PP) Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου. Φιλτράρει αποτελεσματικά μικρότερα σε μέγεθος σκουριές, στερεά, ακαθαρσίες και άλλα μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό.
4. Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης 0,0001 micron
Διαχωρίζει το σύνολο σχεδόν των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, βαρέων μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων (μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο) από τα μόρια του νερού. Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.
5. Φίλτρο ενεργού άνθρακα Τ33
Αφαιρεί τις πιθανές μυρωδιές και ρυθμίζει το PH του νερού στα φυσιολογικά για τον ανθρώπινο οργανισμό επίπεδα.
6. Φίλτρο εμπλουτισμού νερού με ιχνοστοιχεία
Εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχεία, όπως μαγνήσιο και ασβέστιο.
7.Λάμπα υπεριωδών ακτινών 6W (UV) από ανοξείδωτο χάλυβα.

Μέγιστη ημερήσια παραγωγή νερού : 300 Λίτρα / Ημέρα

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου: Το σύστημα μπορεί να ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής του νερού, όπως η αυτόματη διακοπή όταν δεν υπάρχει νερό εισόδου ή όταν η δεξαμενή είναι πλήρης.
Flush Λειτουργία: Το σύστημα μπορεί να ξεπλύνει την (RO) μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης για να εξασφαλιστεί η αξιόπιστη και ασφαλής λειτουργία του μηχανήματος. Οθόνη LED, ενδείξεις βασικών λειτουργιών. Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης TFC-2012-75. Αντλία ενίσχυσης Dertin 8806/24 Σύστημα εύκολης εγκατάστασης. Πίεση λειτουργίας: 2.5-4.0 Bar
Διαστάσεις (mm): 420 x 350 x 585
​Το σύστημα συμπεριλαμβάνει τη βρύση παροχής νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας, όπως και πλήρη οδηγό εγκατάστασης.

  • 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού, Κως
  • 22420 25887 - 8
  • 22420 20551
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ισολογισμοί

Eγκαταστάσεις


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/segredos/public_html/modules/mod_sj_gallery_pro/core/helper.php on line 60

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Captcha
Top