• 22420 25887 - 8
-->

ΝΕΔΑ PRO 005-1200

Το οικονομικότερο, πλήρες και πολύ αξιόπιστο επαγγελματικό μοντέλο αντίστροφης όσμωσης για τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας ή οπουδήποτε μέσα στο χώρο εργασίας, την κουζίνα, το μπαρ, το εργαστήριο ή το παρασκευαστήριο. Με τη συσκευή αυτή μπορείτε να προσφέρετε δικό σας κρυστάλλινο νερό καλύτερης ποιότητας ακόμα και από το εμφιαλωμένο στους πελάτες σας. Με την προσθήκη μίας δεξαμενής μπορεί να τροφοδοτήσει με πεντακάθαρο νερό χωρίς άλατα, τοξικές ουσίες και μικρόβια την καφετιέρα, την παγομηχανή, ακόμα και το πλυντήριο πιάτων, προστατεύοντας τα και εξοικονομώντας πολλά χρήματα από τη συντήρηση τους. Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αποτελεί την πιο τεχνολογικά προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού.

Στάδια καθαρισμού: 6

1. Φίλτρο Πολυπροπυλενίου 5μ
Φίλτρο ιζήματος 5 εκατομμυριοστών (5μ PP) Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου. Φιλτράρει αποτελεσματικά σκουριές, στερεά, ακαθαρσίες και άλλα μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό.
2. Φίλτρο ενεργού κοκκώδους άνθρακα.
Πρόκειται για φίλτρο ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης που αφαιρεί το σύνολο σχεδόν του ελεύθερου χλωρίου, μυρωδιές, οργανικά μολυντικά σωματίδια, εντομοκτόνα και χημικά.
3. Φίλτρο Πολυπροπυλενίου
1μ Φίλτρο ιζήματος 1 εκατομμυριοστού (1μ PP) Είναι κατασκευασμένο από 100% καθαρές ίνες πολυπροπυλενίου. Φιλτράρει αποτελεσματικά μικρότερα σε μέγεθος σκουριές, στερεά, ακαθαρσίες και άλλα μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό.
4. Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης 0,0001 micron
Διαχωρίζει το σύνολο σχεδόν των διαλυμένων ρύπων, χημικών, στερεών, βαρέων μετάλλων, βακτηρίων και μικροβίων (μόλυβδος, χαλκός, βάριο, χρώμιο, υδράργυρος, νάτριο, κάδμιο, φθόριο, νιτρώδη άλατα και σελήνιο) από τα μόρια του νερού. Οι ρύποι απομακρύνονται στη συνέχεια μέσω της αποχέτευσης.
5. Φίλτρο ενεργού άνθρακα Τ33
Αφαιρεί τις πιθανές μυρωδιές και ρυθμίζει το PH του νερού στα φυσιολογικά για τον ανθρώπινο οργανισμό επίπεδα.
6. Φίλτρο εμπλουτισμού νερού με ιχνοστοιχεία
Εμπλουτίζει το νερό με τα απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό ιχνοστοιχεία, όπως μαγνήσιο και ασβέστιο.

Μέγιστη ημερήσια παραγωγή νερού : 1200 Λίτρα / Ημέρα

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Σχεδόν αθόρυβο με μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.
Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου: Το σύστημα μπορεί να ελέγχει όλη τη διαδικασία παραγωγής του νερού, όπως η αυτόματη διακοπή όταν δεν υπάρχει νερό εισόδου ή όταν η δεξαμενή είναι πλήρης.
Flush Λειτουργία: Το σύστημα μπορεί να ξεπλύνει την (RO) μεμβράνη της αντίστροφης όσμωσης για να εξασφαλιστεί η αξιόπιστη και ασφαλής λειτουργία του μηχανήματος.
Ενσωματωμένο μανόμετρο/μετρητής πίεσης. Δείχνει την πίεση του νερού τροφοδοσίας.
Μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης TFC-2013-300.
Αντλία ενίσχυσης Dertin 8816/24
Σύστημα εύκολης εγκατάστασης.
Ειδική βάση στήριξης για εύκολη αλλαγή φίλτρων
Πίεση λειτουργίας: 2.5-4.0 Bar
Διαστάσεις (mm): 520 x 375 x 495

​Η συσκευή συμπεριλαμβάνει τη βρύση παροχής νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας όπως και πλήρη οδηγό εγκατάστασης.

  • 1ο χλμ. Επαρχ. Οδού, Κως
  • 22420 25887 - 8
  • 22420 20551
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ισολογισμοί

Eγκαταστάσεις


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/segredos/public_html/modules/mod_sj_gallery_pro/core/helper.php on line 60

Επικοινωνήστε μαζί μας

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Captcha
Top